- Foto: Martin Sørensen.

Blackbird Hill er Månedens Frederiksbergbutik i juni

Smykkebutikken Blackbird Hill Copenhagen, Allégade 24A, er kåret til ‘Månedens Frederiksbergbutik’ i juni. Prisoverrækkelsen fandt sted torsdag eftermiddag. Her fik ejeren Tina Sigsgaard diplom og blomster overrakt af mediekonsulent Hanne Bisgaard og chefredaktør Jan Jeppesen, Frederiksberg Bladet, samt af souschef Tonny Lauritsen fra Danske Bank. Læs hele historien om Blackbird Hill Copenhagen i Frederiksberg Bladet på tirsdag 16. juli.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Efter koncert i Parken: Masser af plastik efter metal

Det er i området omkring Østerport Station, hvor der har været flere indbrud, som 27-årig mand er mistænkt for. Arkivfoto: Michael Paldan

Formodet gerningsmand er anholdt