Borgmester Simon Aggesen (K) klipper det røde bånd. Han er flankeret af Scandics adm. direktør Søren Faerber og Malene Friis, generel manager på Scandic Falkoner. Det oprindelige hotel er fra 1958.
Borgmester Simon Aggesen (K) klipper det røde bånd. Han er flankeret af Scandics adm. direktør Søren Faerber og Malene Friis, generel manager på Scandic Falkoner. Det oprindelige hotel er fra 1958. - Foto: PR

Scandic er genåbnet i Falkoner Centret

FALKONER ALLÉ: Efter mere end to års renovering og udbygning genåbnede Scandic i dag Frederiksbergs ikoniske hotel og event-scene i Falkoner Centret, som oprindeligt er fra 1958.

Den officielle åbning af Scandic Falkoner, som stedet nu hedder, blev forestået af Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (K), der klippede det traditionelle, røde bånd.

»Falkonerhotellet har gennem alle årene været et kulturelt omdrejningspunkt og et vigtigt aktiv for byen. Nu får Frederiksberg atter et topmoderne hotel, kongres- og eventhus, som både favner og fornyer historien. Sammen med den nye metrostation og de nye pladser omkring, får vi efter flere års byggerod fornyet hele området,« udtaler Simon Aggesen.

Scandic Falkoner har i forbindelse med om- og udbygningen, som tog sin begyndelse i december 2016, fået fordoblet værelseskapaciteten, så den nu lyder på 334 værelser.

Scandic Falkoner har en ambition om at række ud til lokalmiljøet med etableringen af en helt ny facade med bar og restaurant ud mod Falkoner Allé. Ikke-hotelgæster kan med andre ord komme direkte ind fra gaden og spise på restauranten eller tage en drink i baren, som begge bærer navnet ’Green Room’.

Der bliver også Scandic, som skal drifte Falkonersalen. Det historiske sted har gennem tiden huset legendariske kunstnere som Rolling Stones, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald og Leonard Cohen.

Første begivenhed i Falkonersalen efter genåbningen bliver opsætningen af musicalen ’Lyset over Skagen’, som har premiere på lørdag 10. august.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tag til affaldsindsamling i strandparken - men uden tøj... Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Nøgen affaldsindsamling i Amager Strandpark

Charlotte Bisp overtog Sportspubben på Skjulhøj Allé.

‘Vi har ingen kunder – hos os er de gæster’