Foto: Presselogo 3F
Foto: Presselogo 3F

Rennovationsgruppen af skraldemænd. »Alle på Frederiksberg er organiseret under 3F«

SKRALDEMÆND: »Skraldemændene i København og på Frederiksberg, er alle organiseret et sted og det er i 3F, « står der i en pressemeddelelse fra Renovationsgruppen af skraldemænd i København og på Frederiksberg. Gruppen er organiseret i 3F Kastrup.

Rennovationsgruppen skriver desuden i pressemeddelelsen:

»Det er et valg, vi samlet har taget, da historien viser, at et stærkt fagligt sammenhold, gavner os alle sammen. Vi ved, at et godt fagligt og solidarisk sammenhold kan fastholde og forbedre vores løn og vores arbejdsvilkår. Derfor holder vi fast i den demokratiske beslutning, vi har taget, – alle kolleger er organiseret i en og samme fagforening,« Chili

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Moderne Mandag er et fast koncept hos Metronomen. Foto: PR foto

Så er der endnu engang Moderne Mandag

Ny Netto på vej på H.C. Ørsteds Vej 25-27. Dog er tidsperioden forkert på skiltet. Foto: Heidi Engelund

Netto indtager H. C. Ørsteds Vej igen