Lørdag d. 21. september er der World Clean Up Day i 157 lande. På lørdag d. 21. september fra 10 - 12 kan du være med til at rydde op på Frederiksberg. Eventen starter foran Frederiksberg Centret. Foto: Pixabay
Lørdag d. 21. september er der World Clean Up Day i 157 lande. På lørdag d. 21. september fra 10 - 12 kan du være med til at rydde op på Frederiksberg. Eventen starter foran Frederiksberg Centret. Foto: Pixabay

World Clean Up Day på lørdag foran Frederiksberg Centret

KLIMA. Lørdag d. 21. september fra 10 – 12 kan du være med til at rydde op på dit elskede Frederiksberg

Frederiksberg centret: »Når vi tænker lokalt, så tænker vi også globalt,« sådan siger Rachel Pryce Roed. Sammen med foreningen »Dråbe i havet«, har hun taget initiativ til at deltage i World Clean Up Day. Plastic Change står i spidsen for World Cleanup Day, der er et internationalt initiativ, der på lørdag foregår i 157 lande. Formålet er at sætte fokus på al den plastik der er ender i havet.

Selvom Frederiksberg ligger langt fra vandet, mener Rachel Pryce Roed at det giver mening at rydde op på Frederiksberg: «Ved at skabe en bevidsthed om hvordan vi smider affald i byen, kan det være med til at gøre os opmærksomme, når vi smider affald i naturen og i byen. Affald der også der i havet.» siger Rachel og fortsætter: »Hvordan vi behandler vores by har betydning for, hvordan vi behandler vores miljø. Det hænger sammen.«

Ifølge Rachel er det at rydde op på Frederriksberg også et vigtigt signal til Frederiksbergs politikere om, at sætte flere skraldespande op på Frederiksberg, så borgerne på Frederiksberg har lettere ved at komme af med sin skrald.

Læs mere om plastic change her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Wang fra Liberal Alliance (th.) er en af de politikere, der har støttet Gang i Gaden hele vejen. I sidste uge var hun ligesom flere andre politikere forbi til frokost for at mødes med brugerne af Gang i Gaden. Her med Ivan og gadepræsten Liane Zinsen Dambo.

Giv os fred fra den årlige kamp

Bæredygtigt vaskeri i boligforening