Filialdirektør hos BankNordik Falkoner Allé, Brian Skov Henriksen, fremviser filialens nyopsatte hjertestarter.
Filialdirektør hos BankNordik Falkoner Allé, Brian Skov Henriksen, fremviser filialens nyopsatte hjertestarter. - Foto: PR

Hjertestarter ved BankNordik

Hvert år rammes cirka 4.000 danskere af hjertestop uden for et hospital. Heldigvis er det størstedelen, der overlever. Det kan vi blandt andet takke hjertestartere for. Chancerne for at overleve et hjertestop stiger nemlig markant, hvis der hurtigt udøves livreddende førstehjælp.

Nu har BankNordik Falkoner Allé investeret i en hjertestarter, der med sin udendørs placering er tilgængelig for alle bydelens borgere 24 timer i døgnet.

»Vi lægger stor vægt på, at kunder såvel som borgere og andre forbipasserende føler sig trygge. Alle skal have lige adgang til førstehjælp, og det vil vi selvfølgelig gerne bidrage til,« siger filialdirektør Brian Skov Henriksen.

Man kan lokalisere den nærmeste hjertestarter via TrygFondens app ’Hjertestart’ eller blive guidet hen til den ved et alarmopkald til 1-1-2. Maskinen er simpel at betjene og kræver ikke, at man har kendskab til den på forhånd. Med en rolig stemme guides man gennem processen trin for trin, og der afgives kun stød i tilfælde af, at hjertet ikke slår korrekt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jesper Antonius Wolters ved Marmorkirkens Station, som han åbner på søndag.

Jesper åbner Marmorkirken Station

Så sker det - 4.-6. oktober er der grand opening på Amager Bakke.

Amager Bakke åbner 4. oktober