14 dage efter åbningen af Cityringen omlægger Movia busruterne, så de spiller bedst muligt sammen med den nye metro, de 17 nye stationer.
14 dage efter åbningen af Cityringen omlægger Movia busruterne, så de spiller bedst muligt sammen med den nye metro, de 17 nye stationer. - Foto: Bo Børresen

Cityringen ændrer busruterne

OMLÆGNINGER. 13. oktober omlægger Movia de enkelte ruter. Det sker for, at busruterne hænger bedst muligt sammen med Cityringens 17 stationer.

14 dage efter åbningen af Cityringen omlægger Movia busruterne, så de spiller bedst muligt sammen med den nye metro, de 17 nye stationer og mange nye skiftesteder. Alle interesserede kan allerede nu tjekke deres kommende rute på rejseplanen.dk.

Når Cityringen åbner, skal de enkelte busruter rettes til, så det samlede kollektive trafiktilbud hænger bedst muligt sammen. Derfor introducerer Movia ’Nyt Bynet’.

Samlet set et stort løft

Borgmester Simon Aggesen (K) ser frem til Cityringen og de ekstra stationer, der kommer på Frederiksberg:

»Samlet set bliver det et stort løft for den kollektive trafik, som jeg håber kommer til at glæde rigtig mange mennesker, og som samtidig bidrager til Frederiksbergs grønne dagsorden. Movia tilpasser busserne til den nye metro, og det giver god mening. Nyt Bynet har været i høring, og herefter har vi på Frederiksberg været med til at sikre flere afgange i myldretiden på linje 31 på Gammel Kongevej. Jeg tror og håber, at alle kan se en mening med de nye ruter.

Formand for Frederiksberg Kommunes by- og miljøudvalg, Jan E. Jørgensen (V), understreger, at der fortsat skal være god busbetjening på Frederiksberg:

»Vi har fået Movias forslag til det nye busnet rettet til, så det – sammen med vores egne Frederiksbergbusser – fortsat dækker byen godt, samtidig med at det leder passagerne hen til de mange nye skifte-steder og stationer. Vi har sikret os, at der tages videst muligt hensyn til buspassagerer, der ikke har let ved mange skift – eksempelvis dårligt gående.«

Læs mere om ændringerne på nytbynet.dk og tjek din kommende rejse på rejseplanen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ib Spang Olsens kunstværk for enden af Nordre Frihavnsgade.

Kommunen har forsømt det i årevis: Borgmester vil have kunstværk på jernbaneviadukt renoveret

Larmen fra kollegiet på Mariendalsvej fortsætter