24 butikker på Gammel Kongevej har slået sig sammen til lyserød lørdag. Lyserød lørdag er en årlig event, hvor Kræftens Bekæmpelse sætter fokus på brystkræft.
24 butikker på Gammel Kongevej har slået sig sammen til lyserød lørdag. Lyserød lørdag er en årlig event, hvor Kræftens Bekæmpelse sætter fokus på brystkræft. - Foto: Kortene er lavet i samarbejde mellem Fick-Co, Oliviers & Co, Elisabeth Gierus Skincare, Reinh van Hauen, Skin Differenz og Creative Space.

Gammel Kongevej går sammen om brysterne på lørdag

Lørdag 5. oktober er dagen, hvor Kræftens Bekæmpelse sætter landsdækkende fokus på brystkræft. 24 butikker på Gammel Kongevej har slået sig sammen for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse på lørdag.

» Vi har blandt andet lavet de skønneste kort dedikeret til Kræftens Bekæmpelse. 10 stk. koster 50,- kroner,« sådan siger Nina Vestmark Christiansen fra Oliviers & Co på Gammel Kongevej. Nina har sammen med sine vejkollegaer fra Fick-Co., Elisabeth Gierus Skincare, Reinh van Hauen, Skin Differenz og Creative Space har taget initiativ til at lave og sælge kortene.

Macarones med lyserøde nippels

Indtil videre støtter 24 butikker på Gammel Kongevej op om brysterne og Kræftens Bekæmpelse på lørdag ved at lave ekstra liv i gaden og lyserøde tilbud.

»I Oliviers & Co er der for eksempel vinsmagning med Vinhacker, og Marie Havnø Frank fra morethansweet.dk laver lyserøde macarons med nipples. Vi donerer 15% af dagens omsætning til Kræftens Bekæmpelse,« siger Nina Vestmark Christiansen

Følgende butikker deltager i Lyserød Lørdag på Gammel Kongevej

Fick

Courier Copenhagen

OLIVIERS & CO

Elizabeth Gierus

Prik

Harts & Arrows

Rue 153

Naturligvis

Noe

Regin Van Hauen

Frelsens hær redesign

Karin Olesen galleri

Mary Lou Jewellery

Dirks smykker

Mo-Hair nr. 152

Bak

Creative Space

Noeola

Madam MY

Miss Corner

Ghita Ring

Beautycos

Comme ca

Skin Differenz

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Borgmester Allan S. Andersen på Tårnby Torv.

Tårnbys borgmester: »Det er min pligt at opfylde valgløfterne«

Fra en tidligere Shotokan Cup.

Karate: Fest og action ved 52. Shotokan Cup i morgen lørdag