Riddersalen fik Frederiksberg Fondens største pris. Og der var glæde over hele linjen.
Riddersalen fik Frederiksberg Fondens største pris. Og der var glæde over hele linjen. - Foto: Martin Sørensen

Prisuddeling, musik og mad hos Urban13

Frederiksberg Fonden uddelte torsdag aften to priser hos Urban 13 i festlige omgivelser ude og alligevel inde under Bispeengbuens betontag.

Et teater og en fodboldglad formand var de to heldige prismodtagere af FrederiksbergFondens to priser, der blev uddelt i lidt anderledes rammer hos Urban13, der er Frederiksbergs kultur- og iværksættermiljø under Bispeengbuen.

Fondens Frederiksbergpris gik til Riddersalen på Allégade, der var repræsenteret af teaterdirektør Piet Bertelsen, som modtog 100.000 kroner på teatrets vegne. Begrundelsen for valget er blandt andet, at Riddersalen er et kulturfyrtårn, når det handler om at møde sig publikum med nyudviklede og nære lokale forestillinger.

Urban13 stedet, hvor Frederiksberg Fonden holdt fest torsdag aften.

Urban13 stedet, hvor Frederiksberg Fonden holdt fest torsdag aften. – Foto: Martin Sørensen

Riddersalen modtager Frederiksbergprisen for sit arbejde for at sætte skole og scenekunst sammen på nye måder, som både skal styrke børns dannelse og scenekunstens betydning i fremtiden, lød det i bedømmelsen fra fondens side.

Næste glade prismodtager, der fik fondens hæderspris på 50.000 kroner, var KBs bestyrelsesformand Niels-Christian Holmstrøm.

Han fik prisen for at bringe K.B. Hallen, der brændte i 2011, tilbage til Frederiksberg og sætte nye standarder for, hvad klubben gerne vil have af betydning for både sine medlemmer udfoldelse inden for idræt, men også for sit bysamfunds forenings-, oplevelses- og kulturliv, lød det fra fondens side.

Niels-Christian Holmstrøm stopper som formand næste år.

Og så var der ellers underholdning med Whomadewho og Freja Kirk, mens gæsterne kunne besøge de forskellige madboder under Buen, mens området hos Urban 13 blev studeret med stor nysgerrighed, som både byder på boldbaner, scene, musiksal og meget andet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skattejagt: Klub går på jagt efter klimaløsninger

Der er ikke et vandrør, jeg ikke har styr på, siger Ole Leonhardt, der er Hal-Finn i Vanløse Hallerne. Først var han sparet væk, men nu er der afsæt penge i budgettet til, at han igen kan holde opsyn og servere kaffe.

Hal-Finn kommer tilbage og bådebroen bliver fixet