De karakteristiske indsamlingsbøsser fra Røde Kors var søndag synlige mange steder på Frederiksberg.
De karakteristiske indsamlingsbøsser fra Røde Kors var søndag synlige mange steder på Frederiksberg. - Foto: PR

Røde Kors-projektleder er glad

Søndag 6. oktober samlede tusindvis af danskere ind til Røde Kors’ arbejde for mennesker uden hjem. I hovedstaden var omkring 1.500 på gaden, og på Frederiksberg blev der indsamlet 162.433 kroner. Det samlede resultat på landsplan blev omkring 16 millioner kroner.

»Vi er meget glade for resultatet og taknemmelige for, at så mange mennesker valgte at bruge deres søndag på at hjælpe andre. De indsamlede penge går blandt andet til mennesker, som ikke har et hjem, de kan kalde deres eget – både i forbindelse med krig og katastrofer ude i verden og herhjemme i Danmark. Herfra skal lyde en stor tak – både til indsamlerne og til de frivillige, som får indsamlingen til at fungere og selvfølgelig til de mange Frederiksberg-borgere, som donerede penge,« udtaler Fie Friis, som er en af projektlederne for landsindsamlingen hos Røde Kors Hovedstaden.

Hvis du ikke var hjemme, da indsamlerne var forbi din hoveddør, kan du stadig nå at give et bidrag. Benyt MobilePay, nummer 91345 eller send en sms med teksten GIV250 til 1290.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fra B.93¿s hjemmesejr 8-0 over FB tidligere på sæsonen. Den blev gentaget på udebane i weekenden. ARKIVFOTO: TAGE MAJLAND

Ny storsejr til B.93‘s kvinder

Der bliver alt for stærkt på Øresundsbroen - og ikke mindst i tunnelen.

Fartkontrol skal stoppe vanvidskørsel på Øresundsbroen