»Den nuværende restaurationsplan er 12 år gammel og ikke længere up-to-date. Derfor skal vi have en ny,« fastslår Venstres medlem af Bevillingsnævnet, Peter Fjerring.
»Den nuværende restaurationsplan er 12 år gammel og ikke længere up-to-date. Derfor skal vi have en ny,« fastslår Venstres medlem af Bevillingsnævnet, Peter Fjerring. - Foto: Martin Sørensen

Frederiksberg trænger til en ny plan for nattelivet

Ifølge Venstres Peter Fjerring har Frederiksberg brug for en ny restaurationsplan. Han opfordrer de lokale restauratører til at tage ansvar for nedbringelse af larm og affald. Midlet er dialog.

Venstres medlem af Bevillingsnævnet i Frederiksberg Kommune, Peter Fjerring, vil have restaurationsplanen til serviceeftersyn.

»Den nuværende restaurationsplan er 12 år gammel og ikke længere up-to-date. Derfor skal vi have en ny,« fastslår Fjerring og uddyber:

»Udgangspunktet må være, at Frederiksberg skal have et levende natteliv med restauranter og caféer. Men samtidig skal vi tage en række hensyn i forhold til at begrænse gener fra nattelivet.«

Inkluderende natteliv

Peter Fjeering opfordrer til, at Frederiksberg i den kommende tid skal udvikle og debattere emnet. Han lægger ud med en række principper, som han mener bør indgå i den nye plan:

»Først og fremmest skal Bevillingsnævnet i tildelingen af nattilladelser lægge øget vægt på restauratørernes medvirken til at nedbringe gener såsom larm og affald. Derudover skal branchen leve op til en ansvarlig udskænkning til unge, ligesom indsatsen for et inkluderende natteliv, hvor alle føler sig velkomne uanset etnisk baggrund og seksuel orientering, skal i højsædet.«

Dialog og debat

Peter Fjerring fortsætter:

»Jeg ser dialog og samarbejde som vejen frem. I Venstre foreslår vi, at der mindst én gang årligt holdes dialogmøder mellem Frederiksberg Kommune, Frederiksbergs restauratører samt Frederiksberg Erhverv,« siger han og tilføjer:

»En ny restaurationsplan vil være en stor hjælp i Bevillingsnævnets arbejde. Jeg opfordrer til, at vi får en bred debat om vores natteliv og den nye restaurantionsplan – også gerne i Frederiksberg Bladet og på kbhliv.dk.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skybrudssikringen i Kastellet er i gang.

Gravearbejde i to år: Kastellet sikres mod oversvømmelser

Det er en uhyggelig omgang i Tivoli i efterårsferien og frem til 3. november, hvor ¿Hospitalet¿ har åbent.

Det er fand‘me uhyggeligt, du: Tivoli er indlagt på et sygt uhyggeligt hospital