Lev uden vold.
Lev uden vold. - Foto: PR

Lev et liv uden vold

Voldsudsatte kvinder kan nu få hjælp i en ny efterværnsgruppe, der starter op på Frederiksberg.

Det er Lev Uden Vold, der står bag gruppen, der henvender sig til kvinder, der har været udsat for vold.

Sekretariatschef i Lev Uden Vold, Sine Gregersen, fortæller:

»Det kan være et rigtig svært skridt at forlade volden, men det er ofte lige så svært at skabe sig en hverdag igen bagefter. Derfor er der i den grad brug for en efterværnsindsats for at støtte mennesker udsat for vold og hjælpe dem godt videre i livet.«

Gratis at deltage

Deltagerne vil sammen med en gruppeleder med psykologisk baggrund hjælpe gruppen med at bearbejde voldsoplevelsen og komme videre.

For at deltage skal man have været på et krisecenter eller have modtaget anden ambulant behandling inden et efterværnsforløb i en gruppe.

»Efterværngrupperne er en tryg base, hvor deltagerne har mulighed for at fortælle om deres oplevelser med at håndtere vold og genkende de andres fortællinger.

Jeg oplever, at åbenheden og fællesskabet kan have stor betydning for deltagerne i deres proces med at finde sig selv og få styr på tilværelsen ovenpå bruddet med partneren,« fortæller gruppeterapeut i Lev Uden Vold, Ditte Brorson.

Der oprettes en ny gruppe på Frederiksberg med start 27. november. Det er gratis at deltage, man skal blot have modtaget ambulant behandling før eller haft et ophold på et krisecenter.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fra venstre øverst: Hjørnet af Scandiagade og Borgmester Christiansens Gade, Ved Hørdumsgade og Enghavevej, Krydset ved P. Knudsensgade og Sjælør Boulevard, På forpladsen til Sydhavn Station mellem Ernst Kapers Vej og Enghavevej og Hjørnet af Wagnersvej og Thomas Koppels Allé. Disse fem steder er på listen over mulige placeringer af et offentligt toilet i det gamle Sydhavnen.

Det hjemløse toilet fra pladsen

Søren Konstante Nissen begyndte at bygge og reparere cykler, da han blev konfirmeret i 1988.

Da Sørens kærlighed til cykler og fællesskab blev til en lille butik