Døren til frisørsalonen efter et af de fire indbrud. Døren nåede at blive sparket ind, af de samme indbrudstyve.
Døren til frisørsalonen efter et af de fire indbrud. Døren nåede at blive sparket ind, af de samme indbrudstyve. - Foto: Privat

Serieindbrud hærger frisør på Dalgas Boulevard

Frisør Charlotte Elsted, der ejer ‘HAIR BY HOW’ på hjørnet mellem Dalgas Boulevard og Peter Bangsvej har, siden i sommers, været udsat for tre indbrud. Hun beder nu lokalsamfundet om hjælp.

»Jeg kan ikke se noget,« sådan råbte en af de to tyve, på overvågningsvideoen, da hun for tredje gang med sin med sammensvorne begik indbrud i frisør Charlotte Elsteds frisørsalon, ’Hair by How’ på hjørnet af Peter Bangs vej og Dalgas Boulevard. Butikken har nemlig fået lavet et ’Fort Knox’, som hun selv kalder det. »Nu udløses der simpelthen røg i lokalet, så snart alarmen går i gang,« siger Charlotte Elsted, der beder nu Frederiksberg om hjælp.

En af de gange, efter indbrudstyvene har været inde Charlotte Elsteds frisørsalon.

En af de gange, efter indbrudstyvene har været inde Charlotte Elsteds frisørsalon. – Foto: Privat

Lokale tyve

Ved det sidste tyveri cyklede en vidne efter tyvene. Tyvene forsvandt pludseligt, hvilket, ifølge Charlotte Elsted tyder på, at de har adgang til en port eller bor i området.

»VI kan se på overvågningsvideoen, at det er forberedt. Den ene har simpelthen en ikeapose ind på maven, som hun tager frem, da hendes sammensvoren har slået døren ind,« siger Charlotte Elsted, der er ved at være godt træt. Det er det fjerede tyveri siden juli, og de tre sidste tyverier blev begået af de samme tyve. Første indbrud gik udover Barber Shop ved siden af Charlottes frisør salon.

Første indbrud gik udover ’Barber Shop’, der ligger ved siden af Charlotte Elsteds frisørsalon. De tre næste indbrud er gået ud over hende. Det sidste var tirsdag aften (26. november 2019)

Første indbrud gik udover ’Barber Shop’, der ligger ved siden af Charlotte Elsteds frisørsalon. De tre næste indbrud er gået ud over hende. Det sidste var tirsdag aften (26. november 2019) – Foto: Privat

Politi på sagen

»Politiet har været så seje i den her sag. De har været ude ved salonen i løbet af få minutter, og forrige gang havde de hundepatruljer og tre vogne, der efterfølgende patruljerede i området, men de fandt dem ikke,» siger Charlotte frustreret, der blandt andet har fået stjålet computer, dan-kort terminal, fladjern, føntørrer og masser af andre ting fra salonen.

»Hvis der er nogle, der har nogle oplysninger eller som har oplevet det samme, så må de gerne kontakte mig«, siger Charlotte, der har svært ved at forestille sig, at hendes butik er den eneste der udsættes for disse serieindbrud.

Første indbrud gik udover ’Barber Shop’, der ligger ved siden af Charlotte Elsteds frisørsalon. De tre næste indbrud er gået ud over hende. Det sidste var tirsdag aften (26. november 2019)

Første indbrud gik udover ’Barber Shop’, der ligger ved siden af Charlotte Elsteds frisørsalon. De tre næste indbrud er gået ud over hende. Det sidste var tirsdag aften (26. november 2019) – Foto: Privat

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tårnbys byråd vil først have afdækket om behovet for støj- og partikelmåling overhovedet er der

Vind billetter til intimkoncert med udsigt til ét af pandaburene.

Intim popkoncert i selskab med pandaer