Skoleskak gav medaljer til Frederiksberg

Koncentrationen var i top, da der forleden blev afholdt en dyst i skoleskak i Ollerup på Fyn, hvor der var flere børn med fra Frederiksberg fra den lokale skakforening Skak for sjov.

Det var især i gruppen op til 2. klasse, hvor brikkerne blev flyttet, så der blev hevet medaljer med hjem hele vejen fra Fyn.

De tre første pladser blev besat af børn fra Skak for sjov. Guldet og danmarksmestertitlen gik til Elin Wu, der også spiller i Nørrbro Skakklub, og nu er danmarksmester i skoleskak og i Dansk Skak Unions DM-turnering i år.

Elin Wu.

Elin Wu. – Foto: Loc A. han

En anden talentfuld skakspiller er August Jalving, der opnåede sølv på samme pointscore som Elin Wu, dog med dårligere samlede score mod modstanderne.

Lynskak-turnering

Bronzemedaljen gik til Anker Müller, der tabte sin dyst mod August Jalving.

De to unge skak-talenter fra Skak for sjov-spillere, Leonard Samoilenko og Ali Rana, fik fornemme resultater med en femteplads og sjetteplads.

38 børn fra hele Danmark deltog i gruppen, og her var otte af børnene fra Skak for sjov. Alle børn spillede 14 partier.

I gruppen for 3.-4. klasse var københavnsmester Asbjørn Vesterkær Slavensky, Skak for sjov, i førerfeltet i hele turneringen. I sidste runde vandt han et flot parti mod talentetVitus Bondo Medhus fra Vejle.

Dog gik guldet til Vejle, mens sølvet kom med hjem til Frederiksberg.

I lynskak-turnering var den yngste gruppe Skak for sjov dominerende. August Jalving blev danmarksmester i denne hurtigtænker-disciplin, mens Elin Wu fik sølv.

Anker Müller opnåede bronze ligesom i den ordinære turnering.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den bæredytige flexbygning i Nordhavn skal blandt andet huse biografen »Big Bio»

Danmarks første flexbygning er så bæredygtig, at den står til guld

Indbrudstyve i Kastrup anholdt med to borgeres hjælp