Laura Lindahl (LA): »Vi skal fortsat have fokus på at drive kommunen mere effektivt, så vi kan få råd til at sænke skat, grundskyld og afgifter.«
Laura Lindahl (LA): »Vi skal fortsat have fokus på at drive kommunen mere effektivt, så vi kan få råd til at sænke skat, grundskyld og afgifter.« - Foto: PR

LA Frederiksberg melder om fremgang

Efter et katastrofalt folketingsvalg, hvor Liberal Alliance mistede størstedelen af deres folketingsgruppe – herunder partileder Anders Samuelsen og det lokale kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg, Laura Lindahl, har partiet haft det svært.

Nu lysner det imidlertid for Liberal Alliance Frederiksberg, beretter lokalforeningsformand Kim Spliid:

»Siden valget i juni 2019 har vi haft en medlemsfremgang lokalt på Frederiksberg på mere end 25 procent. Det tyder på, at vi er på rette vej og har vendt den nedtur, vi har været en del af,« sagde Kim Spliid i forbindelse med den årlige nytårskur på Frederiksberg.

Lokalforeningen havde inviteret folketingsmedlem Henrik Dahl og det lokale kommunalbestyrelsesmedlem Laura Lindahl til at komme og fortælle om året, der er gået, og det nye år, som netop er begyndt.

Paradoksalt nok kæmpede netop Henrik Dahl og Laura Lindahl om det samme mandat i forbindelse med folketingsvalget ’19. Her trak Dahl det længste strå, da han fik blot 21 flere stemmer end Lindahl.

På lokalforeningsmødet fortalte Laura Lindahl om sine visioner for Frederiksberg i det kommende år. Hun har borgerlige liberale ambitioner for kommunen:

»Vi skal stille forslag, udfordre og skabe debat om klassisk borgerlige værdier. Vi skal konkurrenceudsætte mere i kommunen – det skærper pris og kvalitet. Vi skal fokusere mere på fagligheden i folkeskolen – herunder sikre at også de dygtigste elever i folkeskolen udfordres. Og vi skal fortsat have fokus på at drive kommunen mere effektivt, så vi kan få råd til at sænke skat, grundskyld og afgifter,« fastslog hun.

Ved samme lejlighed roste Laura Lindahl Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen (K), som hun »har et rigtig godt forhold til og forventer sig meget af.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Carpark Festivalen under Bispeengbuen.

Har du lyst til at spille på Carpark Festivalen?

Foruden en større mængde kokain og MDMA fandt politiet også to pistoler, et oversavet jagtgevær og en jagtriffel.

Ransagning af lejlighed på Østerbro: 27-årig anholdt efter fund af skydevåben, kokain og ecstasy