Her skal bycampus Rolighedsvej ligge.
Her skal bycampus Rolighedsvej ligge. - Foto: Bo Børresen

Borgermøde og høring om kommende bycampus på Rolighedsvej

Studieboliger, Prins Henriks Skole, park og idrætshal er blot en del af det kommende bycampus på Rolighedsvej. Det er ikke gået hen i stilhed, at der dukker et nyt område med liv op ved Rolighedsvej, Åboulevard og Bülowsvej, da flere beboere på Bülowsvej er bekymrede over projektet ud mod vejen.

Næste skridt er en høringsperiode frem til og med 18. februar, hvor der er forslag til lokalplan for bycampus og forslag til kommuneplantillæg. Alt sammen er fremlagt i den offentlige høring hos Borgerservicecentret og de lokale biblioteker.

Der afholdes borgermøde om projektet tirsdag 28. januar kl. 19-21. Mødet foregår i multisalen i bygning A på Skolen ved Bülowsvej 24 på Thorvaldsensvej 24.

Alle er velkomne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Dele af Nørrebro, Nordvest og kanten af Østerbro kommer til at være præget af vejarbejde de næste par år.

Informationsaften: HOFOR roder i dit kvarter

Dyrlæge Geneviève Jørgensen sidder her i sin butik -Le Chic Dog-, som hun i ti år har drevet sammen med sin dyrelægepraksis på Værnedamsvej. Mindst en gang om året drager hun ud i verden for at hjælpe gadehunde. Her ses hun med sine egne to tidligere gadehunde - brune Lucky og hvide Blanca.FOTO: Benedicte Lorenzen

I dyrenes tjeneste: »Jeg er privilegeret, at jeg kan hjælpe dyr i nød hver dag«