David Munis Zepernick.FOTO: michael paldan
David Munis Zepernick.FOTO: michael paldan

Lokale ansigter stiller op til Tryghedsvalget

Ikke færre end fem lokale borgere på Frederiksberg stiller op til Tryghedsvalget for at blive en del af Tryghedsgruppen. Der er i alt til 70 kandidater til valget med 21 pladser.

Tryghedsgruppens medlemmer kan blandt andet få medindflydelse på fordelingen af hvilke lokale projekter TrygFonden skal støtte.

En af kandidaterne er lokalpolitikeren David Munis Zepernick (Rad.V.), der fortæller:

»Trygfondens midler og muskler kan gøre en kæmpe forskel for nogle af Hovedstadens mest udsatte grupper. Mit fokus er især på børn fra misbrugsfamilier, hjemløse og ofre for kvindehandel, det kommunale arbejde har brug for aktiv støtte fra civilsamfundet,« fortæller han.

Sidste år donerede TrygFondens regionale råd 21 millioner kroner til i alt 184 projekter i Region Hovedstaden.

Er du medlem af TryghedsGruppen og bor i Region Hovedstaden, kan du stemme til repræsentantskabsvalget fra 20. januar til 7. februar. Kan du stemme, så får du besked i e-boks.

Og her er de fire andre kandidater, der stiller op: Henriette Grage, Camilla Stubbe Teglbjærg, Regitze Engelhardt Jørgensen og Laurits Peter Holm Hoppe.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hvad er dog det? Kig nærmere på det stramt grafiske foto, så får du øje på de bittesmå vinterbadere i havnebadet på Islands Brygge.

Dronefotograf ser vinterbadere fra oven – men på Helgoland fik han ikke lov

Der er malet slagord på stenen, Den Lille Havfrue sidder på.

Hærværk mod Den Lille Havfrue