Zone-Redningskorpsets kontorpersonale og reddere i gården på Platanvej en sommerdag i 1948 (eller cirka deromkring).
Zone-Redningskorpsets kontorpersonale og reddere i gården på Platanvej en sommerdag i 1948 (eller cirka deromkring). - Foto: PR

Zonen-ansatte efterlyses

Zone-Redningskorpset (i daglig tale Zonen) var – indtil 1963 hvor selskabet blev overtaget af Falck – et landsdækkende redningskorps med hovedstation på Platanvej 19. Zonens ansatte kom fra alle bydele og bestod både af mænd (til redningsarbejdet) og kvinder (til kontoret).

Zone-Redningskorpsets Venner i Vanløse arbejder med at kortlægge Zonen og Zonen-personalets historie. I den forbindelse søger foreningen kontakt med tidligere ansatte og/eller efterkommere, som ligger inde med oplysninger, billeder eller andre ting fra Zonens tid. Især viden med relation til personalet har interesse.

Kan du, eller kender du nogen, der kan hjælpe med oplysninger, billeder eller andet, kan du skrive til foreningen på info@zone-redningskorpset.dk eller ringe til formand Frederik Madsen på tlf. 40 43 02 50.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Michael Riis Christensen opholder sig ofte på Anker Jørgensens Plads, hvor han tit møder kriminalassistent Jesper Nielsen, der er nærbetjent i Sydhavnen. Michael Riis Christensen sætter stor pris på de lokale betjentes tilstedeværelse i Sydhavnen.3

Når politiet er nært: »Nærpolitiet kommer gerne ud og tager en snak«

Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller deres nye album, når de holder koncert i Amager Bio 31. januar.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado klar med releasekoncert i Amager Bio