Terapeut Gitte Grønne fra Café Paraplyen på Nyelandsvej.
Terapeut Gitte Grønne fra Café Paraplyen på Nyelandsvej. - Foto: KFUM

Gratis terapi til mænd i krise

KFUMs Sociale Arbejde står bag et tilbud til mænd i alle aldre, der måske har mistet fodfæstet livet på grund af skilsmisse, sygdom, arbejdsløshed eller noget helt andet.

Er du en af disse mænd, så er der mulighed for at få gratis terapi i form af samtaler med professionelle terapeuter hos den sociale Café Paraplyen på Nyelandsvej.

Tilbuddet ’Livet tilbage’ er for mænd på kanten af samfundet, der måske ikke har det store overskud til at gå til psykolog og selv betale. Man behøver ikke at være bruger af cafeen for at få hjælp.

Samtalerne er anonyme og gratis.

Penge til projektet

Nu er der igen penge i kassen til at genoptage samtalerne, der var en fin succes, da et lignende projekt kørte for et par år siden.

Pengene til projektet kommer fra Socialstyrelsen, og det er de to terapeuter Poul Tambjerg og Gitte Grønne, der står for samtalerne.

Et par mænd fra det tidligere projekt fortæller. Jørgen på 48 år siger:

»Man bliver simpelthen holdt fast i de ting man har brug for at arbejde med. Der er hjælp til at holde fokus på de vigtige ting, og det virker altså.«

Også Kristian på 28 år taler positivt om projektet:

»Mange praktisk ting er blevet nemmere for mig. Det er nok også, fordi jeg har fået redskaber jeg kan bruge i min hverdag. Det giver mig også håb for, at hvis jeg nu om ti år står med den samme type af problemer, så har jeg stadigvæk de her redskaber, som jeg så kan finde frem og bruge.«.

Du kan læse mere om ’Livet tilbage’ og få hjælp på www.kfumsoc.dk/projekter/livet-tilbage/

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ida Auken og Mozhdeh Ghasemiyani vil sammen med Maren Elise Skjerlie Gilling snakke om børn af krig.

Talk og salonaften hos Frederiks Salonen

Sanne Salomonsen er live med sit akustiske sæt op i Det Kongelige Teater.

Konkurrence: Rock med Sanne i Det Kongelige Teater