Har du kendskab til en Frederiksberg-borger, som du mener bør være i besiddelse af Frederiksberg-rekorden - eller er du måske selv, så udfyld formularen under artiklen.
Har du kendskab til en Frederiksberg-borger, som du mener bør være i besiddelse af Frederiksberg-rekorden - eller er du måske selv, så udfyld formularen under artiklen. - Foto: Peter Kjærgaard (tegning)

Her går den vilde rekordjagt

Vi på Frederiksberg har aldrig været bange for at gøre opmærksom på, at hovedstadens grønne hjerte er noget helt specielt. Derfor skal vi naturligvis også kåre vores egne (u)officielle Frederiksberg-rekorder.

På Frederiksberg Bladet og kbhliv.dk har vi sat os for at hylde byens rekordholdere. Hvilke rekordindehavere, der skal i spil, bestemmer du.

Det kan være Frederiksbergs højeste mand, laveste kvinde, længste navn eller største børneflok. Frederiksbergs tykkeste kat, mindste hund, største kaninkuld eller ældste papegøje.

Det kan være Frederiksbergs største frimærkesamling, største skostørrelse eller største fuldskæg. Frederiksbergs hurtigste på en 100 meter, en ti kilometer, en maraton eller i en 100 meter fri.

Det er kun fantasien og du som læser, der sætter grænsen.

Indstil en kandidat, hvis du har kendskab til en Frederiksberg-borger, som du mener bør være i besiddelse af en Frederiksberg-rekord – eller hvis du selv er.

Frederiksberg Bladet kårer – på ganske uvidenskabelig vis – en stribe Frederiksberg-rekorder. Uofficielle, jovist. Men særdeles ærefulde.

Vi tør naturligvis ikke tage det fulde ansvar for, om det nu også er den sande rekordindehaver, vi får kåret. Men rekorder er jo til for at blive slået. Så det er bare om at råbe op, hvis du mener, at vi har fået kåret den forkerte, og straks indstille en ny.

Hver uge præsenterer vi en ny Frederiksberg-rekordholder i Frederiksberg Bladet og på kbhliv.dk.

Lad rekordjagten gå ind.

Har du kendskab til en Frederiksberg-borger, som du mener bør være i besiddelse af Frederiksberg-rekorden – eller er du måske selv, så udfyld nedenstående formular. Du kan også skrive til journalist Bo Børresen på bob@minby.dk (eller ringe på tlf. 61 30 25 00).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Så er der teater for børn på Riddersalen.

For børn: Kig med i den store bog

Christine Borregaard Sherif syntes, at der var et hul i Vanløse og har nu åbnet sin eksklusive tøjbutik The Walk In.

‘Hvorfor skal man ikke kunne få lækkert tøj, bare fordi man bor i Vanløse?’