Henrik Hammer fra Frederiksberg Destilleri, Michel Zangrando fra Restaurant Frksbrg og Lasse Philipsen fra Frederiksberg Bryghus skåler på et vellykket makkerskab.
Henrik Hammer fra Frederiksberg Destilleri, Michel Zangrando fra Restaurant Frksbrg og Lasse Philipsen fra Frederiksberg Bryghus skåler på et vellykket makkerskab.

Restaurant, bryghus og destilleri har slået glassene sammen

Tre er blevet til én på Frederiksberg Rådhusplads. Restaurant Frksbrg, Frederiksberg Bryghus og Frederiksberg Destilleri hedder nu Frederiksberg Bryghus & Destilleri.

»Et lokalt gastro-centrum, hvor Frederiksberg-borgere og andet godtfolk får mulighed for at smage lokalt produceret øl og spiritus med en skræddersyet menu til.«

Sådan præsenterer folkene bag Frederiksberg Bryghus & Destilleri selv deres nye koncept på Frederiksberg Rådhusplads med den officielle adresse Smallegade 1.

Restaurant Frksbrg, Frederiksberg Bryghus, Frederiksberg Destilleri og Restaurant Frksbrg har slået pjalterne sammen, og det er der kommet, hvad de selv kalder for et ønskebarn ud af. Et gastronomisk epicenter på Frederiksberg.

Skåret ind til benet, så har Frederiksberg fået en ny øl- og cocktailbar med tilhørende restaurant. Øl og spiritus produceres on site, og restaurantens menukort er – med udgangspunkt i fransk og dansk gastronomi – skræddersyet til både øl og drinks.

De rutinerede folk bag Frederiksberg Bryghus & Destilleri, som holdt åbningsreception 21. februar, er Michel og Maria Zangrando fra Restaurant Frksbrg, Claus Hastrup og Lasse Philipsen fra Frederiksberg Bryghus samt gin-connaisseur Henrik Hammer fra Frederiksberg Destilleri.

Skåret ind til benet, så har Frederiksberg fået en ny øl- og cocktailbar med tilhørende restaurant. Øl og spiritus produceres on site, og restaurantens menukort er skræddersyet til både øl og drinks.

Skåret ind til benet, så har Frederiksberg fået en ny øl- og cocktailbar med tilhørende restaurant. Øl og spiritus produceres on site, og restaurantens menukort er skræddersyet til både øl og drinks. – Foto: Bo Børresen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
De store gadefester under distortion skal laves til lukkede fester for betalende gæster. Samtidig håber arrangørerne, at det betyder færre gener for lokale beboere.

Distortion får betalingzoner og flytter de store fester længere væk

Henrik Hildebrandt på arbejde.

Henrik klikker med de kendte: Nu udgiver han fotobog om Kongehuset