Rachel Pryce Roed (i midten) efterlyser løbemakkere til træning til årets Royal Run. Fotoet er taget før corona-krisen, så under løb er ikke så tætte.
Rachel Pryce Roed (i midten) efterlyser løbemakkere til træning til årets Royal Run. Fotoet er taget før corona-krisen, så under løb er ikke så tætte. - Foto: PR

Royal Run: Kom og løb en tur med Rachel

Har du allerede et startnummer til Royal Run løbet 1. juni, men har lidt svært ved at komme ud og løbe, så er hjælpen faktisk lige rundt om hjørnet.

Hver uge står Rachel Pryce Roed klar i løbetøjet, og vil gerne have andre fra Frederiksberg med på en lille tur. Hun satser på at løbe to gange om ugen, og du er mere end velkommen til at løbe med.

Rachel Pryce Roed fortæller:

»Jeg inviterer, fordi jeg godt kan lide at løbe i et fællesskab , jeg værdsætter hyggen, samhørigheden og det er motiverende. Sammen holder vi fast i en disciplin i den travle hverdag, sammen hjælper vi hinanden i at give en stund til os selv, og som giver energi nu, til resten af dagen.

Målet er, at vi mødes to gange om ugen. Jeg stræber efter en livsstil, der er opbyggelig for mig selv og hinanden. Derfor hjælper jeg mig selv ved at jeg inviterer dig og jer til at være med,« lyder opfordringen fra Rachel Pryce Roed, der også er kendt for at stå bag lokale affaldsindsamlinger.

Sikkerhed på turen

I disse coronatider så bliver der naturligvis taget hensyn til det, når løbeturene sættes i gang. Det har Rachel tænkt over:

»Jeg vil gerne understrege, at når jeg siger, at vi finder ud af det, så betyder det ikke, at jeg er ligeglad med landets tilstand. Jeg vil gerne mødes med dem, der dukker op se og høre, hvad de tænker de kan og vil med en løbetur, og derfra tager vi nogle beslutninger sammen. Jeg lægger rammen, og for at vise respekt venter jeg med resten til, vi mødes.

For mig er det hensyn, som forhåbentlig er med til et hyggeligt fællesskab og samtidig tage vare på sikkerheden,« lyder det fra Rachel.

Vil du løbe med, så kan du få fat i Rachel på Facebook eller på mail: rachel.valby@gmail.com hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Rundkørslen ved Halmtorvet bliver ifølge en læser ofte krydset i modsat kørselsretning af politibiler med udrykning. Politiet afviser, at der er tale om en ¿genvej¿. FOTO: René Mølskov

Nabo til Halmtorvet: »Politiet bør være de første til at køre ordentligt«

Dette er et arkivfoto af Neels Torv, hvor der lørdag var tætpakket.

Corona-følelserne koger i Dragør: Netmedie opfordrer til mere liv i byen