Ældre Sagens administrerende direktør, Bjarne Hastrup (th. i bill.), lokalforeningsformand, Finn Madsen, og medlemnummer 900.000, Jane Mary Christiansen.
Ældre Sagens administrerende direktør, Bjarne Hastrup (th. i bill.), lokalforeningsformand, Finn Madsen, og medlemnummer 900.000, Jane Mary Christiansen. - Foto: PR

Et ganske særligt medlemstal hos Ældre Sagen

Når man runder et skarpt hjørne, så skal det naturligvis markeres. Det mener Ældre Sagen på Frederiksberg også.

Forleden kunne foreningen byde velkommen til medlem nummer 900.000 i Ældre Sagens lokaler på Howitzvej.

Det magiske medlemstal tilhører nu Jane Mary Christiansen, der bor på Frederiksberg.

Hun blev budt hjertelig velkommen af den lokale formand, Finn Madsen, og administrerende direktør i Ældre Sagen, Bjarne Hastrup med en buket blomster og en gavekurv.

Medlem nummer 900.000, Jane Mary Christiansen, har boet hele sit voksne liv på Frederiksberg. Hun har arbejdet i 13 år som støber på Royal Copenhagen, men også 17 år som gartner på Garnisionskirken.

En af hendes veninder meldte sig for nyligt ind i Ældre Sagen, så det valgte Jane Mary Christiansen også at gøre.

Formanden for lokalafdelingen, Finn Madsen, glæder sig over, at medlem nummer 900.000 har meldt sig ind og bor på Frederiksberg.

Lokalforeningen fik sidste år næsten 600 nye medlemmer, oplyser han, og i dag er medlemstallet på 13.600 på Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jane Fredsbo fik pludselig stillet et stillads op ud for hendes soveværelsesvindue. Hun mener, at Københavns Kommune burde informere naboer til godkende byggerier. Også når kommunen ikke vurderer, at man som nabo skal partshøres i byggesagen, for på den måde at give muligheden for at forberede sig på et kommende byggeri. FOTO: René Mølskov

»Jeg føler mig klemt. Det tærer på min nattesøvn«

Sine Heltberg (S).

Sine Heltberg (S): Det lokale erhvervsliv skal have hjælp