Dråben i Havet planlægger gåture med affaldsindsamling.
Dråben i Havet planlægger gåture med affaldsindsamling. - Foto: PR

Tak til Dråben i havet

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning

Simon Aggesen (K), borgmester

Kender du Dråben i Havet? Det er en frivillig organisation, som er stiftet af Rachel Roed og som gør et forrygende arbejde til fordel for hele byen. Dråben i Havet arrangerer nemlig gåture med affaldsindsamling, hvor skrald og affald – ikke mindst cigaretskodder – samles flittigt op.

Frederiksberg Kommune støtter initiativet ved at låne udstyr til indsamlingen, og kommunen stod selv i spidsen for en stor skraldeindsamlingsdag sidste år. Der havde jeg fornøjelsen af at samle skrald sammen med mange andre frederiksbergere.

Disse indsamlinger af skrald er fantastiske. De giver en smukkere og renere by, et langt bedre miljø og – ikke mindst – et godt og varmt sammenhold. Mon ikke også de er med til at forebygge, at folk smider skrald på gaden; Det håber og tror jeg.

Så lad mig takke Rachel Roed og alle andre, som er med til at hele vores by ren og pæn. Det er bare ét ud af mange eksempler på frivilligt arbejde, som gør en kæmpe forskel på Frederiksberg, og som er med til at gøre Frederiksberg til den dejlige og smukke by, som den er.

Hvis du vil vide mere om Dråben i Havet, så kan du læse om foreningen på Facebook-siden ’Dråben i Havet’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Miniportrætter af den lille Rødhætte og ulven.

Tag på galleri ved din skærm

Erik Laursen fik arrangeret et billiardbord på Damsøgaard, lige over for sin lejlihged.FOTO: Anja Berth

Erik Laursen havde 16 søskende: Trods en hård og fattig barndom vågner han altid i godt humør