Ulla fik sin pung igen med alt indhold. Pungen på billedet er dog ikke Ullas.
Ulla fik sin pung igen med alt indhold. Pungen på billedet er dog ikke Ullas. - Foto: Bo Børresen

Ulla søger ærlig hundelufter: »Jeg har en flaske vin og noget chokolade stående kun til dig«

Dagligdagen på Frederiksberg er heldigvis mere og andet end coronavirus. Lørdag blev en fortvivlet kvinde fra Sprogøvej genforenet med sin tabte pengepung. Nu søger hun den ærlige finder.

Vi elsker solstråler på Frederiksberg Bladet – også dem i overført betydning. Sådan en lå der i indbakken mandag morgen. Solstrålehistorien var sendt af Ulla fra Sprogøvej. Hun indleder således:

»I disse tider læser og hører vi næsten kun om negative ting, og ting som foruroliger os. Men jeg ønsker at bidrage med en positiv historie – en af de sjældne,« skriver Ulla og fortsætter:

»Lørdag var jeg ude for at gå en tur i det smukke vejr. Jeg havde medbragt taske og pung i tilfælde af, at jeg skulle blive fristet. Omkring Peter Bangs Vej kontrollerede jeg per refleks, at min pung var i tasken. Det var den ikke. Derfor skyndte jeg mig tilbage af samme vej, som jeg lige havde gået, men ingen pung – hverken ude eller derhjemme.«

Hvilket fantastisk menneske«

Panikken bredte sig hos Ulla:

»Jeg løb rundt for at finde en løsning på at få spærret mine kort. Men så pludselig ringede det på min dør.«

Her meddelte en mand i 30-40 års alderen, at han havde fundet Ullas pung på Finsensvej. Ulla fik sin pung tilbage indeholdende samtlige kreditkort og kontanter.

»Hvilket fantastisk menneske,« jubler Ulla i sin mail.

Midt i forvirringen fik hun imidlertid ikke takket den ærlige mand ordentligt.

»Jeg håber sådan, at jeg kan få genskabt kontakten til manden. Jeg kan ikke takke ham nok for hans ærlighed,« siger Ulla til Frederiksberg Bladet og henvender sig direkte til manden med en afsluttende bemærkning:

»Næste gang du er ude for at lufte din hund, håber jeg, at du vil ringe på min dør, for jeg har en flaske vin og noget chokolade stående kun til dig for at vise min taknemmelighed. Du kender adressen.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Peder Lykke Centrets spirende have er et af de få steder, plejecentrets beboere kan bevæge sig hen i disse Corona-tider. Her centerleder Mette Olsen ved et af plejecentrets udendørs musikinstrumenter - en slags xylofon.

Plejehjem er lukket for pårørende: »Der er meget stille her«

Jette Hill Ludvigsen vil alligevel ikke sælge Livsstil.

Jette ville lukke Livsstil, men kunde overtalte hende til at lade butikken leve