Frederiksberg Centret.
Frederiksberg Centret. - Foto: Arkivfoto:Martin Sørensen

Frederiksberg Centret går på lavt blus

Frederiksberg Centret vil i den kommende tid være næsten mennesketomt, da kun fire butikker holder åbent. Frem til 30. marts kører centret på lavt blus.

Der bliver stille og langt mellem mennesker i de kommende uger i Frederiksbeg Centret, da der lukkes ned for de fleste butikker på det store indkøbscenter på Falkoner Allé.

Årsagen er, at statsminister Mette Frederiksen og regeringen har valgt at storcentre, cafeer, restauranter og en masse andre erhvervsdrivende skal holde lukket frem til 30. marts for at undgå spredning af corona-virussen.

Det betyder, at det ikke længere vil være muligt at købe mad eller kaffe i Frederiksberg Centrets restauranter og cafeer eller tøj og sko i de mange butikker.

Brød i hverdagen

Helt lukker centret dog ikke, da Føtex, apoteket, Joe and The Juice og Holms Bageri må holde åbent.

Holms Bageri har åbent på hverdage fra kl. 8-18 i gadeplan, men alle stole og borde er blevet fjernet. Cafeen inde i centret holder lukket. Apoteket og Føtex kører videre med normale åbningstider.

Der står håndsprit til kunderne ved indgangen i Frederiksberg Centret, så der er mulighed for at spritte hænderne før og efter besøget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Billedet her er taget for et par år siden, men gaderne er formentlig ligeså tomme i denne virustid, og derfor opfordrer Valby Lokaludvalg nu til fællessang fra vinduer og altaner dagligt klokken 17.00, så vi kan samles hver for sig.

Tre, to en syng med Valby: »Det er i dag et vejr et solskinsvejr…«

Tine Kristensen er en af de præster i Grøndalskirken, der netop har skrevet ud til konfirmanderne, at konfirmationerne er udskudt på ubestemt tid.

Konfirmationer aflyst indtil pinse