Forum har besluttet at åbne stedets cirka 10.000 kvadratmeter for eleverne fra Skolen ved Bülowsvej.
Forum har besluttet at åbne stedets cirka 10.000 kvadratmeter for eleverne fra Skolen ved Bülowsvej. - Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix

Skoleelever går i Robbie Williams og Metallicas fodspor

Forum har besluttet at åbne stedets mange kvadratmeter for eleverne fra Skolen ved Bülowsvej. Det sker fra på mandag 4. maj kl. 08.15.

»Vi havde et ønske om, at Forums ubrugte kvadratmeter kunne gavne elever og personale i en udfordrende tid for skolerne, når alle skal leve op til de gældende sundheds- og hygiejnekrav. Jeg tilbød derfor borgmester Simon Aggesen (K), at den lokale skole kunne få fri adgang til Forum fra nu og sommeren igennem. Vi må jo tænke kreativt i disse dage, hvor coronaen definerer dagsordenen. Hvis man kan hjælpe, så bør man hjælpe,« forklarer medejer af og partner i driftsselskabet Forum Cph ApS, Arne Bang Mikkelsen.

Forums cirka 10.000 kvadratmeter er på kort tid blevet omdannet til lærings- og aktivitetszoner med alt fra læsesale til skaterzoner.

Klar til 6.-9. klasser

Elevernes forældre, der er repræsenteret i skolebestyrelsen, er taknemmelige for Forums initiativ:

»Vi er begejstrede for de nye muligheder. Den megen plads sikrer, at vi kan tage ekstra godt hånd om vores børn. Både dem, der allerede er startet på 0.-5. klassetrin. Men også den børnegruppe, der startede 1. maj, og som bliver børnehaveklassebørn efter sommerferien. Samtidig har donationen gjort os i stand til at lave en plan for 6.-9. klassetrin. Vi er med andre ord klar til næste skridt i en genåbning. Forhåbentligt bliver det meget snart aktuelt,« lyder det fra formand for skolebestyrelsen på Skolen ved Bülowsvej, Morten Almlund.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hvis man kigger godt efter, kan man ane vorten på Askepots snude.

Vortevirus rammer fåreflok på Sydhavnstippen: Kan sprede sig

Yahya Hassan besøgte kulturhuset Kapelvej 44 fra tid til anden.

Yahya Hassans gemmested sender sidste hilsen: »Han var bange for at blive set«