Søndermarksskolen er udvalgt til moderniseringsprojekt.
Søndermarksskolen er udvalgt til moderniseringsprojekt. - Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix.

Frederiksberg-skoler er udvalgt til nyt moderniseringsprojekt

Frederiksberg-skolerne Skolen ved Søerne og Søndermarksskolen er udvalgt til moderniseringsprojektet ’Gamle gymnastiksale – nye muligheder’, hvor forældede gymnastiksale moderniseres hen over en periode på fire år. De pågældende gymnastiksale trænger nemlig til en kærlig hånd, mener Frederiksberg Kommune:

»Vi har at gøre med nogle gymnastiksale på Frederiksberg, som i den grad trænger til renovering, og som måske kun i begrænset grad understøtter de gode mål og visioner, som er præsenteret i vores bevægelsespolitik, » lyder det i Frederiksbergs Kommunes beskrivelse af Skolen ved Søerne og Søndermarksskolen.

Projektet er et samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Ti projekter er udvalgt og skal nu igennem en udviklingsproces. Herefter udvælges fem til en egentlig realisering, og i selve realiseringen skal de udvalgte fem bygherrer selv finansiere to tredjedele af projektet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tjek kuponen en gang til: Lottomillionær har købt den i Meny

Konditaget Lüders er genåbnet med særlige restriktioner.

Konditaget Lüders genåbner: Nu kan du igen træne i 24 meters højde