Købmand Anouar Azkiou, franchisetager i 7-Eleven på Falkoner Allé 11 og 86.
Købmand Anouar Azkiou, franchisetager i 7-Eleven på Falkoner Allé 11 og 86. - Foto: PR

Køb overskudsvarer hos 7-Eleven

7-Eleven har indgået et landsdækkende samarbejde med madspildsappen Too Good To Go, der har rødder på Frederiksberg.

Aftalen betyder, at Frederiksberg-borgere nu får mulighed for at købe lykkeposer med overskudsvarer i alle fem 7-Eleven-forretninger på Frederiksberg. Der bliver to forskellige poser at vælge mellem. En med bagværk og en med blandede varer.

Forud for det landsdækkende samarbejde har der været en testperiode i udvalgte 7-Eleven-butikker på DSB-stationer. I testperioden er der blevet reddet lige knap 24.000 poser overskudsvarer. Det er 60 ton sparet CO2, hvilket svarer til 262 flyveture fra København til London.

7-Eleven på Falkoner Allé 11 er én af de fem Frederiksberg-forretninger, der er med i ordningen. Købmand Anouar Azkiou, som også er er franchisetager i 7-Eleven på Falkoner Allé 86, har allerede gode erfaringer med konceptet:

»Vi har kun haft positive oplevelser med lykkeposerne. Dels er det selvfølgelig en god følelse at forhindre gode produkter i at ryge i containeren, dels er kunderne rigtig glade for konceptet. Blandt andet har flere givet udtryk for, at det er en god måde at prøve nye produkter på,« fortæller Azkiou.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Både politiet og kriminalteknikere var massivt tilstede i Blommehaven efter knivstikket.5

Mand kørt på hospitalet efter knivstik i Blommehaven

Folketingsmedlem Katarina Ammitzbøll (K) mener, at de kommende studenter bør få lov til at køre studenterkørsel, hvis mellem 30-50 personer må forsamles. Her ses hun, da hun selv blev student.

Lad nu vores unge køre studenterkørsel: »Den oplevelse må vi ganske enkelt ikke nægte dem«