Elin Wu med de synlige beviser på det danske mesterskab.
Elin Wu med de synlige beviser på det danske mesterskab. - Foto: Jian Wu

Elin satte drengene skakmat

Danmarksmesterskaberne i skak for ungdom, som blev spillet i weekenden 4.-6. oktober i Køge, blev en stor triumf for otte-årige Elin Wu, som er medlem af Frederiksberg-foreningen ’Skak for sjov‘ men repræsenterer Nørrebro Skakklub i turneringer.

Med sejr i alle sine syv partier erobrede hun DM-guldet i turneringens yngste gruppe for børn til og med otte år. Tre piger og ti drenge deltog i gruppen.

Elin Wu begyndte allerede at spille i skakklub som fire-årig og har siden udviklet sig til en erfaren turneringsspiller. Hun har tidligere vundet DM for piger, men har nu vist, at hun også kan sætte alle jævnaldrende drenge skakmat.

DM i den yngste gruppe blev i det hele taget en stor ’Skak for sjov’-succes. Således vandt Elins klubkammerater, Anker Müller og August Jalving, henholdsvos sølv og bronze.

I gruppen for de 13-14 årige overraskede Skak for sjovs Oscar Veigergang ved at vinde DM-sølv trods en seedning som nummer 18 ud af 19. I samme gruppe vandt Hanneibal Valeur Jaques fra Skak for sjov bronze.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen med de glade: Johann Ingi Eysteinsson (butikschef), Seyfeddin Karakaya (salgsassistent) og Kimie Patricia Trillingsgaard (salgsassistent).

100 nytilkomne flygtninge i praktik: Stationsbutik vinder integrationspris

For nylig blev Cityringen åbnet med masser af passagerer ved stationerne.

Snart stiger priserne på offentlig transport