Skak for sjovs nykårede københavnsmestre, Asbjørn Vesterkær Slavensky (t.v.) og Leonard Samoilenko.
Skak for sjovs nykårede københavnsmestre, Asbjørn Vesterkær Slavensky (t.v.) og Leonard Samoilenko. - Foto: Espen Slavensky

To gange KM-guld til ‘Skak for sjov’

Frederiksberg-foreningen ’Skak for sjov’ stillede med hele 40 af de 115 deltagende spillere ved lørdagens københavnsmesterskaber i skoleskak, som blev afviklet på N. Zahle Skole.

Særlig godt gik det for Leonard Samoilenko og Asbjørn Vesterkær Slavensky, der vandt henholdsvis gruppen op til 2. klasse og 3.-4. klasse. Begge drenge blev overbevisende københavnsmestre ved at vinde alle deres seks partier.

I sidste runde spillede Leonard en afgørende dyst mod den talentfulde, blot fem-årige Frederiksberg-pige Frida Bjerregaard Hagen, som også havde scoret fem af fem mulige point. Udfaldet af kampen betød, at Frida måtte tage til takke med en flot sølvmedalje.

Sølv var der også til Skak for sjovs Oscar Veiergang i gruppen for 7.-8. klasse og til klubkammeraten Thomas Falk i gruppen for spillere, som går på en ungdomsuddannelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dragør Kommunes økonomiske udfordringer får partierne bag budgetaftalen for 2020-2023 til at optage et lån på 20 millioner kroner.

Budgetaftale: Dragør optager millionlån

»Julefesten er en stor fornøjelse, og vi glæder os til igen i år at byde velkommen til mennesker, som ellers ville være alene i julen,« fortæller Emilie Schapira, som koordinerer julefesten.

Stor julefest for ensomme i hovedstaden