Der er masser af motion på programmet, når Bevæg dig for livet løber af stablen torsdag 27. februar.
Der er masser af motion på programmet, når Bevæg dig for livet løber af stablen torsdag 27. februar. - Foto: Charles Gullung/Zefa Royalty-Free/Ritzau Scanpix

750 seniorer bevæger sig for livet

Hvis du har rundet 60 år og trænger til at få lidt sved på panden, er det bare med at hoppe i træningstøjet. Torsdag 27. februar byder Bevæg dig for livet – Frederiksberg og DGI Storkøbenhavn nemlig på et væld af sportsaktiviteter for seniorer på Frederiksberg.

Her kan du blandt andet prøve kræfter med floorball, SMARTtræning, puls- og styrketræning, håndbold og meget andet. Du kan desuden møde mere end 30 organisationer og foreninger, der tilbyder forskellige sportsaktiviteter nær dig.

Knap 750 frederiksbergborgere over 60 år forventes at deltage på dagen, som afvikles i Frederiksberghallerne kl. 09.30-14.30. Tilmelding er ikke nødvendigt. Udover forskellige sportsaktiviteter byder dagen også på gratis morgenmad og frokost, forskellige oplæg og musik.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Værket ’You Are Data’ af kunstnergruppen Chaos Engine.

Sidste chance: snart slukker lyset

Jens Albinus er en af hovedrollerne i ‘Det Store Stilhæfte’

Det Store Stilehæfte med Jens Albinus og Olaf Johannessen