Hvem brygger den bedste gløgg. Det bliver afgjort i TorvehallerneKBH på søndag. PR-foto: Henrik Larsen

Danmarks bedste gløgg bliver fundet søndag – og du er inviteret med

Hvordan smager Danmarks bedste gløgg? Det bliver afgjort søndag 11. november, hvor et felt af ti selvudnævnte ’gløggologer’ skal imponere et dommerpanel bestående af landets førende madører.

Professionelle gastronomer og passionerede amatør-gløggbryggere sætter blus under gryderne til det fjerde (uofficielle) DM i gløgg, der traditionen tro afholdes i TorvehallerneKBH.

Som de tidligere år, er der både traditionelle versioner og nyfortolkninger blandt buddene. Blandt andet vil franske Edouard fra Ma Poule brygge en eksotisk Gløgg à la Creole, mens amatørbryggeren Marie Luise, dukker op med gløgg baseret på en hjemmelavet julesnaps, linemjød og rom fra Ekte.

De ti kombattanter skal imponere et dommerpanel bestående af Lasse S. Andersen (initiativtager til DM i gløgg og ejer af GRØD), Louisa Lorang (kok og kogebogsforfatter), samt manden bag Løgismose, Christian Grønlykke.

Det er dog ikke kun dommerne, der får lunet kinderne. Så længe der er gløgg i gryderne, er det muligt for alle, der dukker op til mesterskabet at smage med på den søde, varme juledrik. 

Det er fra klokken 13 til 15, og du kan læse mere her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fredens Havn: Minister mangler 26 millioner

Grønne tiltag får penge