Privatfoto

Bussen er pyntet op til jul

JULEPYNT: I flere busser i hovedstadsområdet kan du komme i ekstra julestemning i december. Movia og busoperatøren Keolis har ladet lokale skolebørn pynte udvalgte busser med flettede hjerter, kræmmerhuse og guirlander.

I hovedstaden kan du stige om bord på julepyntede busser på linjerne 13, 14, 21, 250S og 500S.

Julepyntningen er en tradition, og der kommer flere og flere busser med år efter år.

»Det er lokale skoleklasser, som udsmykker bussen med julepynt mens de holder i garagen. Keolis har efterhånden fået initiativet godt spredt godt ud og i Movia er vi meget glade for, at vi på den måde bidrager til julestemningen ude i busserne,« siger Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Eventyret handler om at blive forført væk fra sig selv«

Fik amputeret ben, men gik på knæ for at fri til kæresten