Billie Koppels Sydhavnen udstilles i Indre By

FOTOGRAFISK. Sydhavnen er ofte motivet, når sanger Billie Koppel skifter musikken ud med kameraet, og frem til marts kan man opleve hendes smukke motiver hos det kreative kontorfællesskab NP27, der holder til i Indre By.

UDSTILLING: Sætter man navnet Koppel i forbindelse med Sydhavnen, rimer det på musik. Det var nemlig i 2450, at musikerne Annisette og Thomas Koppel slog sig ned og skabte en tilværelse for sig selv og døtrene Billie og Naja Rosa.

Fra hun var barn, har Billie Koppel været med sine forældre rundt på turnéer og rejser, men når hun ikke var på landevejen, var det barndommens gade i Sydhavnen, der dannede rammen om hendes opvækst.

I dag bor Billie Koppel stadig i Sydhavnen, og bydelen er derfor ofte inspirationskilden, når hun skifter musikken ud med kameraet, hvilket hun ofte gør.

»Jeg elsker at fotografere og forsvinde ind i billedernes verden. Alt omkring os fortæller en historie. I en verden fuld af kaos, søger jeg efter at fange glimt af skønhed. Næsten hver dag går jeg den samme tur gennem Tippens vildnis i Københavns Sydhavn. Hver dag er en ny inspiration og nye forandringer. Naturen repræsenterer en magisk ukuelighed, og er i sig selv en hyldest til fantasien og livet. Det forsøger jeg blandt andet at afspejle i mine billeder,« skriver Billie Koppel på sin hjemmeside.

Frem til 9. marts kan man opleve et udvalg Billie Koppels billeder, når hun udstiller i det kreative kontorfællesskab NP27, der holder til i kælderen på Nikolaj Plads i Indre By.

Her kan man se Billie Koppels fotografiske fortolkning af Sydhavnens forunderlige og farverige kaos.

Udover at fotografere skriver Billie Koppel både digte og musik, ligesom hun er forsanger i bandet Catbird.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Personpåkørsel: Ingen tog mellem Ryparken og Bispebjerg

Debat: Skal Radius være en privat profitmaskine eller en innovativ kraft i grøn omstilling?