Sådan så det ud, da der var fastelavn i Kulturhuset Indre By for fem år siden. I år skal tønden have slag igen. Arkivfoto: Rikke Milling

Fastelavn med ansigtsmaling, tøndeslagning og Moster Mie

KATTEN AF TØNDEN. Lørdag 2. marts åbner Kulturhuset Indre By dørene til en farverig fastelavnsfest med tøndeslagning, musik og underholdning.

FASTELAVN: Kulturhuset Indre By på Charlotte Ammundsens Plads er et af Københavns ældste kulturhuse og har i flere årtier samlet københavnere fra hele byen til en række events for både børn og voksne.

Fastelavn bliver ingen undtagelse. Kulturhuset blænder op for en storslået fastelavnsfest med musik, slik og tøndeslagning på lørdag 2. marts.

»Vi varmer op med dansevenlig musik fra Moster Mies Orkester, og man kan få sit ansigt malet som en tiger, en sommerfugl eller noget helt tredje af dygtige Lupita Pocket,« lyder det fra arrangørerne.

Latinamerikansk lyd

Marco og Moster Mies Orkester spiller lys og energisk musik med latinamerikansk lyd og får børnene til at danse, synge, grine og lave sjove bevægelser.

Dukken Moster Mie leder publikum gennem koncerten, hvor man bl.a. tager på tigerjagt, ser på stjerner, tager til troldefrokost og møder Troldelone, der kun kan sige ét ord.

Moster Mies Orkester spiller fra klokken 11, og klokken 12 er der tøndeslagning. Billetter kan købes på billetto.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nyt grønt spisested i Rantzausgade

Grøn bedemand: Køb en kiste og giv to træer