Det er tid til at sende NATO på pension, mener folkene bag. Foto: Arkiv

Stop NATO’s oprustning – Investér i velfærd

Nytorv: Torsdag 4. april klokken 17 bliver der demonstreret mod 70-årig NATO-militæralliance på Nytorv. Det fejres andre steder med kanonaffyringer, men modstandere vil demonstrere mod krig og milliarder til militær. 18 fagforeninger, politiske partier og fredsorganisationer siger »Stop NATO’s oprustning – Investér i kollektiv velfærd,« står der i en pressemeddelelse. De står også bag demonstrationen. Fagforeningsformanden for 3F, Claus Westergreen vil blandt andet tale 4. april. »Når NATO-tilhængere siger, at militæralliancen har skabt fred i 70 år, så spørger jeg – Kan du nævne et eneste år, hvor NATO-lande ikke har ført krig i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika eller Latinamerika?,« siger fagforeningsformanden. Til demonstrationen vil der være gadeteater-aktioner rundt omkring i byen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Hvis min hund kunne vælge, hvor vi skulle gå tur, ville han helt sikkert vælge Nørrebrogade«

Nyt galleri til Nørrebro