Tove er gift med sin fjerde mand og har netop udgivet ¿Den onde Lykke¿. Hendes ægteskab er nært et sammenbrud, men er også berusende. Foto: Thomas Petri

Tove Ditlevsen er tilbage på scenen

Nørregade: Lørdag 6. april er der repremiere på Toves Værelse på Folketeatrets Store Scene på Nørregade. Det psykologiske drama om Tove Ditlevsen, som Toves Værelse er, handler om de sidste år i Danmarks måske største forfatters liv. Folketeatret satte allerede forestillingen i gang i 2016, og indtil videre har omkring 22.000 mennesker oplevet den grænsesøgende fortælling om den fremragende kvindelige forfatter. 2019’s udgave af Tove Værelse er også baseret på Jakob Weis’ manuskript, og hovedrollerne bliver igen spillet af Paprika Steen og Lars Brygmann. Repremieren kan opleves helt frem til 16. maj 2019. Billetter kan købes på folketeatret.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Museum får ny åbningstid

Grønt, bæredygtig messe på Blegdamsvej