By & Havn har fået ny strategi. Foto: Daniel Hjorth

Stand Up Paddle er gjort lovligt i havnen

Københavns Havn: Stand Up Paddle (SUP) er blevet en populær sport. Nu bliver den også gjort lovlig i nogle områder af Københavns Havn. De seneste år er klubmiljøet inden for vandsporten vokset, og på samme måde er efterspørgsel på at kunne benytte mere af havnen til sporten blevet større. By & Havn har sammen med en ny havnestrategi testet Stand Up Paddling af i pilotprojekter. På baggrund af erfaringer fra disse bliver flere dele af Københavns Havn permanente og lovlige for vandsporten. »Havnen skal være sikker og tryg for de mange forskellige typer af brugere, og derfor har vi gennem det sidste års tid testet forskellige områder i havnen til SUP. Det har været en succes og foreningerne har taget et stort ansvar for at skabe en god og sikker kultur i havnen omkring deres sport. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan gøre store dele af havnen til permanente områder til SUP’erne,« siger havnefoged Morten Johansen i en pressemeddelelse. Nu er det muligt at paddle i Nordhavn såvel som arealet syd for Langebro.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

5

Metoo-bølgen ruller ind i Sydhavnen

Spis dig gennem Tivoli: Fra madpakke til luksus