I maj sidste år åbnede Dansk Arkitektur Center i BLOX med er brag af en fest. Foto: Søren Svendsen.

DAC fejrer fødselsdag med gratis entré, jazz og bobler

Bryghusgade: I maj 2019 er det et år siden, at Dansk Arkitektur Center flyttede ind i BLOX. Derfor fejrer DAC et års fødselsdag lørdag 4. maj klokken 13-17. Dagen fejres med gratis entré hele dagen. I DAC har man både mulighed for at se forårsudstillingen såvel som at lade sin kreativitet komme på prøve i familieværkstedet. Til de ekstra festglade er der lyserøde bobler med udsigt over København på DAC’s tagterrasse.

Hindbærsnitter og tango

Fødselsdagen skal også fejres ude på Bryghuspladsen, hvor der vil være blød jazz og hindbærsnitter. Derudover kan man udfordre en ven i gigant-skak og kæmpe-mikado eller tegne BLOX og deltage i tegnekonkurrencen.

I DAC kan man lige nu opleve Dorte Mandrups arkitektur omkring Vadehavet og Grønland i udstillingen ’Umistelige landskaber’. Samtidig kan man melde sig ind i klimakampen med ’Nutidens forbrug – Fremtidens problem,’ der er lavet af unge i samarbejde med Roskilde Festival.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Grænsekontrol i Nordhavn når skibene ankommer

DEBAT: Kære politikere: Tak for gaven, men…