Mylius Thomsen er også kendt i gadebilledet fra sine historiske byvandringer. Arkivfoto: Dan Møller.

Mylius Thomsen gør comeback på rådhuset

POLITIK: En af Enhedslistens rutinerede kræfter på Københavns Rådhus, 70-årige Allan Mylius Thomsen, som var valgt ind fra 2006 og indtil sidste kommunalvalg i 2017, er tilbage i Borgerrepræsentationen det næste halvandet år. I første omgang som suppleant for sygemeldte Ninna Hedeager og dernæst for Charlotte Lund, som skal på barsel.

»Så selv om jeg troede mig sikker, da jeg trak mig ned på Enhedslistens 21.-plads ved kommunalvalget i 2017, kan tingene hurtigt skifte. Personlige stemmer bragte mig så højt op på listen, at Borgerrepræsentationen kalder igen.

Det er i første omgang ikke mine kerneområder, jeg skal varetage. Men jeg har siddet i begge udvalg før, så jeg ved hvad jobbet går ud på. Det er naturligvis spændende igen at sidde i byens styre, så jeg ser frem til en længere periode, hvor jeg igen efter bedste evne skal repræsentere københavnerne i byens råd.

Den seneste måneds tid har han vikarieret for Gorm Anker Gunnarsen i børne- og ungdomsudvalget og sundheds- og omsorgsudvalget, men nu rykker Mylius Thomsen over i sundheds- og omsorgsudvalget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Frederiksberg-pige i Masterchef-finale

Snart kan du igen snuppe kaffen på biblioteket