Stykket er primært bygget op på interviews med tidligere stressramte. Foto: PR

Teaterforestilling om stress

hverdagsstress: Teater Klumpen opfører forestillingen »Stresspølsen« på Zangenbergs Teater 7.-9. maj. Forestillingen handler om, hvordan stress kan føles, behandles og af og til bagatelliseres. Den indeholder stressende situationer, som de fleste kan genkende. For eksempel får publikum lov til at opleve en yogatime på speed.

Forestellingen er yderst aktuel for både unge, såvel som voksne og ældre. Stykket bliver spillet 7. maj og 8. maj kl. 10 og 12 og 9. maj kl. 12 og 18 på Pilestræde 55A. Billetter kan købes på www.teaterbilletter.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Meyers Madhus skal stå for bagværket til patienter på Bispebjerg Hospital

To i én: Nyt center kombinerer yoga og fødselsforberedelse