Tit kommer politikere forbi til en snak med deltagerne i Klimapåmindelsen, her miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen. Foto: Ole V. Vagner

Få punkteret klimamyter hos Klimapåmindelsen

CHRISTIANSBORG: Klimabekymrede borgere mødes hver torsdag morgen klokken 8.30-10.00 i Rigsdagsgården foran trappen til Christiansborg for at minde politikerne om at tænke på klimaet.

Læs også: Stædigt borgerpres: Derfor kalder vi til klimakamp hver torsdag

Der er nye talere hver gang, og på torsdag 16. maj kan man opleve Jens Clausen fra Greenpeace punktere klimamyter. Han arbejder med klimapolitik, med særligt fokus på arbejdet i EU og FN, og er blandt andet kritisk overfor den fortsatte brug af kulkraft i Europa.

Ugen efter, torsdag 23. maj, kommer Stina Dalby, der er klimapsykolog og fortæller om især børn og unge med klimaangst – de er angste for klodens fremtid og har depressive symptomer.

Der bydes på kaffe, lidt brød, fællessang og information om kommende begivenheder på klimaområdet.

Klimapåmindelsen arrangeres af 350 Klimabevægelsen Danmark – en NGO, som vil sikre at Danmark reducerer sit CO2-forbrug i henhold til Paris-aftalens mål om max to graders temperaturstigning.

Blandt andre Connie Hedegaard og Anders Morgenthaler har tidligere talt ved arrangementerne. Følg med i hvem der kommer på Facebookgruppen Klimapåmindelsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Så festligt var det: Se billederne fra Frederiksberg Dage

0

Valgplakater udsat for groft hærværk