Dick Kaysø ved Rundetårn tirsdag. PR-foto

Dick Kaysø bekæmper penis-tabu med bananer

POTENSTABU: Hver anden mand over 40 har ifølge en undersøgelse problemer med potensen, og de fleste mænd oplever i perioder problemer med at vedligeholde rejsningen. Med andre ord: Problemer med potensen er helt normale. Det er det dog langt fra at tale om, for rejsningsproblemer er nemlig tabu. Det vil Dick Kaysø og ’Center for maskulinitet’ – Hercules&Co ændre på. Derfor uddelte de tirsdag under parolen #deldinbanan og ’bryd nu tavsheden, mand’ 1.000 bananer ved Rundetårn.

»Mange tror, at rejsningsproblemer primært er psykisk relaterede, men for flertallets vedkommende står fysikken for en større andel af problematikken. Og det kan vi gøre noget ved,« fortæller Per Andersen, der er indehaver af Hercules&Co.

Dick Kaysø kender problematikken alt for godt. Efter en knæoperation for år tilbage blev skuespilleren nemlig impotent. Der opdagede han, hvor stort et tabu, det er at tale om impotens.

»Det er ikke sjovt at være en flot fyr i sin bedste alder og så ikke kunne noget. Jeg blev også mindre udadvendt, for i baghovedet lå hele tiden, at jeg ikke kunne det, jeg gerne ville,« siger han.

Kaysø fik en såkaldt shockwave-behandling, der sender harmløse lydbølger ind og øger blodgennemstrømningen til penis.

»Efter tre behandlinger mærkede jeg igen liv, og det gjorde min kone også,« fortæller skuespilleren, som håber, at mænd bliver bedre til at tale om rejsningsproblemer – og at flere mænd åbner op og gør noget ved det.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Pop-Up bordel åbner på Nørrebro i maj

Chat med kandidaten via digital valgplakat