Iværksætter og idémanden Thor Thorøe glæder sig til at åbne dørene til det nye Social Foodies-flagskib, der både er butik, café og food-lab. Foto: Lina Ahnoff

Københavns iskonge bliver social i Tivoli

Ejeren bag Social Foodies, Thor Thorøe, åbner café og food-lab Tivoli, hvor du kan lave dine egne flødeboller.

Det begyndte i Rom. Da Thor Thorøe som ung boede i den italienske hovedstad, blev han kæreste med en italiensk pige og hendes far lærte ham at lave is.

Godt for alle os. For da han kom hjem, åbnede han iskæden Paradis i 2000. Ni år senere, 2009 forlod han Paradis og tog tilløb til det, der i 2012 blev den første Social Foodies isbutik med bæredygtig profil.

Det er blevet til flere butikker og et stærkt brand med lækre flødeboller og is med god samvittighed.

Hvis man ser bort fra kalorierne.

Nu åbner Thor Thorøe så sit store flagskib i Tivoli, hvor der vil være fokus på både det innovative og sociale.

Når butikken åbner i slutningen af juni, kan kunderne nyde friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et inspirerende tvist fra Afrika.

Der vil være is- og flødebolleproduktion på stedet og mulighed for at afholde firmakurser og meget andet.

Udover butikken og cafeen vil der også være et food-lab, hvor der vil blive udviklet nye unikke produkter. Cafémiljøet bliver etableret ved åbningspartierne ud mod gaden samt langs en grøn væg med levende planter. Det kræver ikke billet til Tivoli at besøge Social Foodies’ butik og café, da indgangen er direkte fra Bernstorffsgade ved siden af Nimb.

Thor Thorøe glæder sig til at blive en del af Tivoli:

»Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ’all in one’, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter, der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter,« siger Thor Thorøe.

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

To personer anholdt for uro på Nørrebro

Kom og hep: Maraton indtager Frederiksberg