I 2014 fejrede D-A-D deres 30-års jubilæum. Foto: Christoffer Anias Sandager

Fredagsrock: Danmarks største rockband

sommerrock: I morgen kl. 22 indtager D-A-D Tivoli for at give den gas til Fredagsrock. Og de kommer til at spille højere og vildere end før, og derfor er der lagt i kakkelovnen til den helt store rockfest.

Bliv revet med af D-A-Ds fængende melodier, utrolige energiniveau og smittende overskud. D-A-D kommer til at spille både kendte hits og numre fra deres nyeste album ’A Prayer For The Loud’. Efter udgivelsen af dette album begiver bandet sig ud på en stor turné rundt i blandt andet de nordiske lande og Tyskland. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Valby og Sydhavnen tænder op: Skal du med til sankthansfest?

10

KØDBYEN: En topattraktion