Pianist Anders og Summer Jazz-direktøren, saxofonist Benjamin Koppel. Foto: Robin Skjoldborg.

Vind billetter: Jazz med to gange Koppel og gæster

KONKURRENCE. Summer Jazz Festival udvider til Indre By – læserne kan vinde billetter.

JAZZ: Summer Jazz Festival plejer at slå sine folder i Valby og på Frederiksberg sideløbende med den store Copenhagen Jazz Festival.

Nu udvider sommerjazzen med direktør Benjamin Koppel og farmand Anders til Indre By med arrangementer i Tivolis Nimb og på Charlottenborg.

6. og 13. juli byder Nimb til jazzbrunch. Første gang kan man opleve den internationale topbassist Scott Colley sammen med Marie Carmen Koppel, Benjamin Koppel og Jacob Christoffersen ved den intime brunchkoncert, hvor man kan spise fra klokken 10 og musikken spiller 12.00. I anden omgang er det Kenny Werner, Benjamin Koppel, Thommy Andersson og den legendariske trommeslager Alex Riel, som dykker ned i den amerikanske sangskat garneret med en række af Werners originalkompositioner.

Dialogkoncert i festsalen

Fredag 12. juli klokken 20.00 er der en ganske særlig jazz-oplevelse, når Kenny Werner og Anders Koppel tørner sammen i Charlottenborgs festsal.

I dialogen mellem de to tangentgiganter og mesterkomponister Kenny Werner (USA) og Anders Koppel (DK) opstår musikkens magi og vidunderlige flygtighed i tæt harmoni med et heldigt publikum, der får et unikt indblik i to store kunstneres inderste maskinrum.

Koncerten indledes med en afdeling, hvor de to mestre udfordres på ord og tale om musik, kunst og dialog – og om kunstens og særligt musikkens betydning i samfundet idag. Omdrejningspunktet vil naturligt være improvisation versus komposition, når tv-vært og journalist Mette Vibe Utzon leder en stemningsfuld og dynamisk samtale.

Vind billetter

City Avisen udlodder i samarbejde med Benjamin Koppels musikvirksomhed Cowbell Music 5×2 billetter til koncerten på Charlottenborg.

For at deltage i konkurrencen skriver du en mail til jape@minby.dk senest tirsdag 2. juli klokken 12.00. Skriv »Summer Jazz« i emnefeltet, opgiv navn, adresse og telefonnummer i dagtimerne og svar på spørgsmålet: »Hvad hedder pianist Anders Koppels søn, som også er direktør for Summer Jazz Festivalen?«

Vinderne får direkte besked og skal kvittere inden fredag 5. juli kl. 12.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hassan bringer indisk madsucces til Amager

Konkurs forsinker vejprojekt for cyklister