Se billederne: Copenhagen Pride 2019

Både Vesterbro og Indre By lagde lørdag asfalt til det enorme og festlige optog, der hyldede mangfoldighed.
Mangfoldighed. Hvis man alene så på de deltagere, der var med i det kilometerlange optog fra Frederiksberg Rådhus, hen over Vesterbro til Rådhuspladsen i København var det åbenlyst at forskelligheden og mangfoldigheden var stor. Fra de løsslupne kostumefester til familiefædre og -mødre til transkønnede og politiske partier, virksomheder og uddannelsesinstitutioner var repræsenteret. Her er et udvalg af billeder fra Priden i lørdags.
Venstre med Jan Ø Jørgensen og Lars Løkke Rasmussen i spidsen deltager i Copenhagen Pride parade igennem byen fra Frederiksberg Rådhusplads til Rådhuspladsen i København, lørdag den 17. august 2019. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den walisiske indiepop-stjerne Cate Le Bon har tidligere spillet på Roskilde Festival og Jazzhouse, hvor hun er blevet rost af anmelderne.

Le Bon gæster ALICE med excentrisk pop

Hvad er op og ned i budgetforhandlingerne? Bliv klogere på, hvad der sker hvornår.

Forhandlinger udskudt – hvad nu?