Foto: Nybolig Frederiksberg - Gammel Kongevej 

Luft midt i byen: Her er Danmarks vildeste tagterrasser

I øjeblikket tilbringer vi langt mere tid end normalt på hjemmeadressen for at holde afstand til vores medmennesker – i en tid, hvor det danske forårsvejr samtidig viser sig fra sin bedste side med sol fra en skyfri himmel dag efter dag.

De af os, der bor i lejlighed, kan nok ikke lade være med at være lidt misundelige på husejerne, som har en have. Men en af mulighederne for byboerne – for at blive hjemme og samtidig få nydt vejret – er en tagterrasse.

Boliga.dk har fundet nogle af de lejligheder, som har de vildeste private terrasser oppe på toppen af byens tage.

Lejligheder med vilde, private tagterrasser:

Havneholmen, København V

På halvøen Havneholmen i København ligger en 223 kvadratmeter stor liebhaverlejlighed, der – ud over udsigt til vandet og flere altaner – har en kæmpe tagterrasse på toppen af et byggeri fra 2009.

Ejerlejligheden har fem værelser og er til salg for 19.995.000 kroner.

Se lejligheden på Boliga.dk


Rosenvængets Allé, København Ø

Ikke langt fra Parken og Søerne ligger en 132 kvadratmeter stor lejlighed midt på Østerbro i hovedstaden, hvor plads er mange penge værd. Her er fire værelser og elevator, men vigtigst af alt en privat tagterrasse på hele 80 kvadratmeter.

Hele molevitten kan blive din for 11.950.000 kroner.

Foto: Siesbye Kapsch 

Se lejligheden på Boliga.dk


Nørregade, København K

Der er vue ud over byens tage og Rundetårn fra de 56 kvadratmeter tagterrasse på toppen af et penthouse i to plan på Nørregade midt i København.

Lejligheden ligger i en ejendom fra 1842 og spreder sig over 205 kvadratmeter – var udbudt til salg for 10.995.000 kroner.

Foto: Paulun København City 

Se lejligheden på Boliga.dk


Vendersgade, København K

Penthouselejligheden på Vendersgade lige ved Søerne i København K har en tagterrasse på 86 kvadratmeter, hvor der både er en glaspavillon, sauna og udebruser.

Med Nørreport Station længere ned ad gaden kan den 108 kvadratmeter store lejlighed blive din for 9.850.000 kroner, ifølge Boliga.dk.

Foto: Estate Frederiksberg C – Gl. Kongevej 

Se lejligheden på Boliga.dk


Norsvej, Frederiksberg C

Fra den private tagterrasse – på toppen af en 124 kvadratmeter stor penthouselejlighed på Norsvej i Frederiksberg – har man udsigt til Søerne kigge til Planetariet, Axel Towers og Rådhustårnet.

Den nyrenoverede lejlighed har fire værelser og elevator – køb den for 9.495.000 kroner.

Foto: Nybolig Frederiksberg – Gammel Kongevej 

Se lejligheden på Boliga.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Claus Meyer åbner et traktørsted i Frederiksberg Have, og det glæder Grethe Rostbøll, som er tidligere medlem af Kommunalbestyrelsen samt kulturminister.

Tidligere kulturminister: Vi må ikke glemme de gode nyheder

Søren Lorentzen har skullet finde værtsrollen frem igen efter genåbningen.

Caféejer: »Vi skulle lige vænne os til det«