- Foto: Pressefoto

Slutter af med et tjubang: Tivoli runder sommer af med fyrværkeri og trio

Efteråret har allerede sagt goddag til københavnerne, og det betyder, at Tivoli skal tage afsked med årets sommersæson, som startede i april måned.

Det sker søndag 22. september, hvor Tivoli runder sommeren af med flere forskellige aktiviteter, som byder på alt fra parade og fyrværkeri til afslutningskoncert med trioen Anne, Sanne og Lis.

»Så sætter vi i punktum for årets sommersæson. På søndag genoplever vi en gammel tradition med at holde en stor koncert på lukkedagen, der nok skal lægge op til fællessang. Vi afslutter den lange dag med et rigtigt tju-bang fyrværkeri,« siger Torben Plank, der er pressechef i Tivoli.

Kl. 16.30 fejrer Tivoli-Garden 175-års jubilæum, og det markerer de med en stor parade i Haven. Kl. 19:30 fortsætter Tivoli-Garden fejringen med den gamle tradition Tappenstreg, hvor de laver en særlig parade med kontrollørerne, mens lyset fra restauranter og butikker er slukket.

Senere får Tivoli besøg af den gendannede trio Anne, Sanne og Lis, der kommer og synger på Plænen kl. 21. På Pantomimeteatret kan man desuden opleve forestillingen ‘Kassanders ægteskabskontor‘, hvor Harlekin og Columbine bliver gift. En komisk balletforestilling om kampen mod skovtrolden, den gode gerning og Columbines far, der driver profit på et ægteskabsbureau.

Sommerens sidste dag rundes af kl. 22.45, hvor der vil være fyrværkerishow fra taget af Tivolis Koncertsal.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Zirkus Nemos direktør, Søren Østergaard. Foto: Ole Hammer

Søren Østergaard fik en par lune tøfler

Transportminister Benny Engelbrecht kender udmærket Østerport Station fra barndommen og ungdommen på Østerbro. Foto: Sine Fiig/DSB

En Østerbrodreng genåbnede Østerport Station