Fiskermanden, Pouk Brasch
Fiskermanden, Pouk Brasch - Foto: PR foto

Miniatureudstilling på Galleri Nybro

Lige nu kører Galleri Nybro en udstilling med miniaturekunst på Nybrogade. 300 værker er i alt indsendt til galleriet, og heraf er 120 blevet valgt til udstillingen, der kan ses i hele januar måned i det lille galleri ved Stormbroen. Kravene for at være et miniatureværk er 11,5 cm gange 11,5 cm for kvadratiske og runde formater 11,5 gange15 cm, for rektangulære og ovale 20 cm på den længste led for 3-dimensionale værker. Det meget lille format kræver præcision, og det er et helt særligt håndværk. Særligt i England og Frankrig ser man mange af disse værker. Miniatureudstillingen i Galleri Nybro kan ses fra 7. til 31. januar 2020 på alle dage undtagen mandage mellem klokken 13 og 17. Der er gratis adgang.

Der holdes festlig ferniseringsweekend lørdag 11. januar og søndag 12. januar 2020.

Udstilling på Galleri Nybro, 7. januar til 31. januar, Gratis adgang

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hjerteforeningen afholder nytårstur 5. januar. FOTO: pr

Kom med på frisk nytårstur i Frederiksberg Have

Sebastian Dorset omfavner retsstaten i sin nytårstale. Den 49-årige komiker har boet på Frederiksberg siden 2003.

Gud bevare retsstaten